Veteranenconcert 15 december

Beste Initiatief-fans,

Naar aanleiding van het positieve contact met de Nederlandse Veteranendag, mag ik jullie uitnodigen voor het veteranenconcert op zondag 15 december in het “Theater aan het Spui” in Den Haag!
Aanvang 19.30 uur

‘Holidays Are Coming’, de bekende tune die de jaarlijkse feestdagen inluidt, is voor het tweede achtereenvolgende jaar de titel van de kerstshow van de Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR).
Het orkest zal zelf een aantal orkestrale stukken ten gehore brengen. Deze avond zal Pearl Jozefzoon op haar eigen warme en bijzondere wijze, de solistenrol voor haar rekening nemen. Het vijftigkoppige orkest speelt in een Big-Band setting als het Pearl Jozefzoon begeleidt tijdens hun muzikale reis in een ‘All American Christmas Show’.

Een prominente plek in de show is er voor de titelsong van de kerstshow. De hele theatershow is verpakt in een heerlijk kerstdecor en wordt ondersteund met leuk en gezellig beeldmateriaal. Pearl en het orkest zullen u het ultieme kerstgevoel 2013 laten beleven. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow!

 

 

Belangrijk is, dat als je voor dit prachtige orkest op wilt geven, dat je de volgende gegevens mailt naar info@initiatiefjongveteranen.nl:
(Let op, er staat geen ‘e’ achter jong)

Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Registratienummer
Mailadres
Telefoonnummer

Indien je een partner/begeleider mee wil nemen, graag ook van die persoon alle gegevens doorgeven.

Zodra de aanmelding is bevestigd door de NLVD, ontvang je per mail de bevestiging en het programma.

Wij hopen jullie daar allemaal te zien!

Groetjes Wendy
Namens het bestuur van Initiatief Jonge Veteranen Den Haag

Klik hier voor de officiële flyer