Vacature penningmeester

Voor onze stichting zoeken we een nieuwe penningmeester. Begin dit jaar heeft onze penningmeester aangegeven te willen stoppen. Per 1 maart heeft Catherine van den Heuvel de taak ad interim overgenomen tot we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

We hadden gehoopt onze leden mondeling hier over in te kunnen lichten en hun persoonlijk uit te nodigen voor het solliciteren op de functie penningmeester maar helaas is dat door de COVID-19 maatregelen niet gelukt.

Wie zoeken we?
Een gedreven, enthousiaste en verantwoorde kandidaat die goed is met cijfers. Veteraan zijn is een pré maar betrokkenheid en verbinding voelen met de doelgroep is het belangrijkste.

Wat doen we?
We organiseren 8x per jaar een ontmoeting in ons café of gedurende een externe activiteit. Het is daarbij belangrijk dat we ons met het gehele bestuur inzetten om de avond tot een succes te maken. We openen gezamenlijk en we sluiten gezamenlijk. Daarnaast beleggen we zo’n 4x per jaar een vergadering.

Wie zijn wij?
Wij zijn een stichting die voor de jonge veteraan, ingezet na 1950, ontmoetingen organiseren. Manschap, onderofficier of officier, iedereen is welkom en aan elkaar gelijk. Een kop koffie of thee, een drankje, lachen, praten, herinneringen op halen, een traan…. het mag allemaal. Het is daarbij het belangrijkste dat we elkaar, ondanks rang, als gelijke zien. Ook is er toegang tot professionele hulp als daar behoefte aan is.

Ben je nieuwsgierig geworden of spreekt het je aan om je voor deze stichting in te zetten? Schroom niet en mail naar:
InitiatiefJongeVeteranen@gmail.com
We kijken er naar uit om je te ontmoeten!
Het bestuur stichting Initiatief Jonge Veteranen Den Haag