COVID-19 update 1 maart 2021

Lieve veteranen, thuisfront, bezoekers en geïnteresseerden,

Het is een intensief jaar geweest voor velen van ons. Werk, familie, ontmoetingen, gezondheid….

de wereld staat op z’n kop en dat al voor een jaar lang!

Gelukkig hebben we elkaar even mogen ontmoeten in september bij Tasty Dreams voor een sobere maar zeer gezellige BBQ. Helaas konden we dat niet uitbreiden en hebben we zelfs moeten kiezen om wederom alle ontmoetingen op te schorten.

En nu hebben we 1 maart bereikt. Een jaar verder en moeten concluderen dat een ontmoeting er tot minstens 1 mei niet in zit.

Weet wel wat jullie nog steeds in ons hart zitten en dat we elke persconferentie gespannen op het puntje van de bank zitten in de hoop een stipje aan de horizon te kunnen zien waar we weer verder op kunnen bouwen. Helaas is dat tot op heden niet het geval maar wij blijven positief gestemd en houden moed.

We zijn nu ook aan het kijken naar andere vormen en alternatieven van ontmoeten. Elk idee daarbij is welkom!

Tevens is nog steeds onze vacature voor penningmeester beschikbaar. Wie zou hier interesse in hebben en helpt ons mee om het hoofd straks ook financieel nog boven water te kunnen houden….. want gulle gaves die wij elk jaar mochten ontvangen beginnen ook terug te lopen.
Wie oh wie kan en wil aansluiten om samen met ons de stichting te dragen?

We hopen dan ook online, via app, Facebook en alle andere mogelijke digitale ingangen verbonden met elkaar te blijven.

We herhalen de afsluiting van ons vorige bericht nog maar een keer:
Lieve veteranen, thuisfront, bezoeker, schroom niet om met elkaar in verbinding te blijven. We zullen ook een groepsapp opstarten, waar je aan deel kunt nemen (Stuur hiervoor even een appje naar de voorzitter Joséphine van den Heuvel op 0622540537 ovv deelname groepsapp initiatief). Daarnaast willen we jullie wijzen op de diverse ondersteuningen die defensie, stichting de basis en het bestuur bieden. Onderaan dit bericht kunt u de nummers vinden.
Zorg een beetje voor elkaar. Houd moed en zorg dat we straks elkaar weer in goede gezondheid in de armen kunnen sluiten.
Het bestuur Stichting Initiatief Jonge Veteranen Den Haag

Veteranenloket:
088 334 0000
Veteraneninstituut:
088 3340050
Geestelijke verzorging :
0800 5777777
Hulpverleningslijn Defensie: 0900 4155555
Joséphine van den Heuvel: 06 22540537